Regler & Villkor

ALLMÄNT

Dessa villkor gäller för alla ordrar på www.himsthelabel.com (nedan kallad ”webbshop”), vilket omfattar alla inköpsavtal som gäller mellan konsument och Hims the label AB, hädanefter benämnt ”Hims the label”). Vi uppmanar dig att läsa dessa villkor i sin helhet innan du lägger en beställning. Dessa villkor kan uppdateras och varieras därför vi ber dig att läsa villkoren före varje beställning du placerar i webbshopen.

Ett bindande köpavtal ingås så snart din beställning har bekräftats av oss och en orderbekräftelse har skickats från Hims the Label till den e-postadress du angav. Om ett föremål råkar vara slut i lager innan statusen har uppdaterats korrekt i webbshopen, kommer du meddelas via e-post. Vi kan då föreslå ett alternativ, eller avbryta den aktuella ordern. Om felaktig prisinformation har visats på webbshopen kommer du att erbjudas att antingen köpa varan till rätt pris eller avbryta ordern. Hims the Label förbehåller sig rätten att avslå eller upphäva ett köpavtal om bedrägerier eller andra handlingar som liknar bedrägerier, såsom olaglig användning av andras kreditkort, kan misstänkas.

För att beställa i webbshopen måste du vara minst 18 år och inte under förmyndarskap. Hims the label förutsätter att minderåriga som utför inköp på www.himsthelabel.com, skickar sanningsenlig information om sin ålder och / eller har det nödvändiga samtycket från deras förmydare för att köpa varan / föremålen. Om inte, kan köparen bli ansvarig för eventuella kostnader som ett ogiltigt avtal kan innebära.

PRIS & BETALNING

Vi samarbetar med en auktoriserad betalningstjänstleverantör som behandlar dina personuppgifter i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, som utvecklats av internationella kreditkortsföretag som VISA och MasterCard. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) i krypterad form och alla kortuppgifter och betalningsinformation kommer att skyddas och behandlas med hög säkerhetsnivå.

Priserna i webbshopen är aktuella priser och kan ändras när som helst. Hims the Label är inte bunden av prisindikationer i webbshopen som köparen rimligen eller uppenbarligen måste förstå är felaktiga och som till exempel har uppstått på grund av tekniska problem i webbplattformen eller priserna som har manipulerats av kunden. Priserna är inklusive lokal moms och betalas i den valuta som anges i webbshoppen. För icke-EU-kunder kan din lokala tullmyndighet åläggas tilläggsavgift, tullar och andra avgifter vid din import till gällande priser.

KAMPANJER OCH RABATTER

Alla kampanjer med nedsatt pris är under begränsad tid. Flera erbjudanden kan normalt sett inte kombineras. En rabattkod eller kupong är endast giltig en gång per kund och inköp. Så länge inte annat uppges är koden endast giltig på ordinarie pris (ej rea) och kan inte kombineras med andra rabatter.

Vid uppenbart missbruk av erbjudanden, såsom kuponger och kampanjkoder, förbehåller vi oss rätten att avbryta den aktuella ordern.

På order som är berättigade till en present eller rabatt anses värdet på presenten / rabatten betraktas som en allmän rabatt på totalbeloppet av ordern. Om en del av eller hela ordern skickas tillbaka för utbyte eller återbetalning omräknas värdet på returvaror och inköpspriset minus den relativa delen av den totala rabatten kommer endast att krediteras.

Kampanjer och rabattkoder gäller endast för nya beställningar och kan inte tillämpas retroaktivt.

LEVERANS

Vi strävar alltid efter att leverera din order så snart som möjligt. Normalt behandlas din order inom 4-7 arbetsdagar efter din orderbekräftelse och kan förväntas levereras inom 1-4 arbetsdagar inom Sverige och 2-15 arbetsdagar på internationella ordrar. Leveranstider är endast uppskattningar och kan ta längre tid än normal under högsäsong (t ex jul, Black week och andra kampanjer). Vid en försening av leverans på mer än femton (15) arbetsdagar efter den beräknade leveranstiden, kan du avbryta din beställning med förbehåll för skriftligt meddelande till oss. I så fall kommer vi stå för vårt ansvar för förseningen och betala tillbaka beloppet för order till dig. Om beställningen redan har skickats måste du först returnera varan till oss innan en sådan kredit kan göras. Fraktkostnaden kommer att anges i orderöversikten innan du skickar in din beställning.

Vi levererar för närvarande till de flesta länder men får inte leverera till vissa länder utanför Europeiska unionen. Om du har en förfrågan om huruvida vi skickar till en viss plats, kontakta vår kundservice. Vänlig var uppmärksam på att beställningar kan fastna i tullar och debitera, för beställningar utanför Europeiska unionen. Du uppmanas att inspektera levererade varor vid leverans och rapportera eventuella avvikelser som hittats.

Vi erbjuder dig en 30-dagars retur på ditt köp, räknat från det datum du beställer varorna.. Artiklarna ska returneras förpackade i sin ursprungliga förpackning i ett oanvänd och säljbart skick. Så snart vi har fått de returnerade artiklarna gör vi en återbetalning. .

Om du upptäcker att ett föremål levererat av oss till dig är defekt, bör du snarast möjligt kontakta kundservice med ett formellt klagomål. Detsamma gäller om du identifierar att en produkt har skadats under transporten eller om du identifierar andra avvikelser i leveransen, t.ex. att antalet varor eller produktmodell som levereras inte överensstämmer med din beställning. Returer här nedan ska skickas till kundtjänst eller till den andra adressen som specifikt instrueras av oss. Vid retur är risken (för förlust eller skada vid leverans) på kunden.

SKADADE PRODUKTER

Hims the Label säkerställer att alla produkter noggrant kontrolleras i kvalitetskontroll innan de skickas till våra kunder. Vi arbetar hårt för att undvika uppkomst av skador eller defekter i våra produkter. Om du upptäcker att ett föremål trots detta är skadat eller på annat sätt defekt kommer du att ersättas med ett nytt prov av den aktuella produkten, om en ny är tillgänglig. Om inte, kommer du att bli återbetald med den ursprungliga kostnaden för varan och returkostnaden, om inte felet kan repareras. Om det skadade objektet följde en order som innehåller andra inköpta varor, kommer kostnaden för den ursprungliga leveransen inte att återbetalas. Du uppmanas att alltid granska dina mottagna produkter redan vid leverans och så snart som möjligt rapportera eventuella avvikelser från din orderbekräftelse till oss.

FÄRGER

Vi kan inte garantera att färgerna i webbshopen i detalj återspeglar produktfärgerna. Färgerna kan återspeglas på olika sätt beroende på till exempel din dator eller telefonskärm, grafikkort och datorns inställningar. Vi strävar alltid efter att fotografera i olika miljöer och på olika kroppsformer för att så sanningsenligt som möjligt guida våra kunder.

SMS-MARKNADSFÖRING

Efterlevnad av lagen om distansavtal:

SMS-annonsering och textmeddelanden:

Genom att fylla i ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, prenumerera via vår prenumerationsblankett eller med ett nyckelord, samtycker du också till att vi skickar dig SMS-annonsering och textmeddelanden (gällande din beställning samt påminnelser om oavslutade köp). Antalet SMS-annonser kommer inte att överstiga 30 per månad. Du är medveten om att samtycke inte är ett villkor för att handla hos oss.
Om du vill avprenumerera från SMS-annonsering och textmeddelanden kan du svara STOP på ett textmeddelande som du fått från oss eller använda länken för avprenumeration som hu hittar i våra meddelanden. Du är införstådd med att andra sätt att välja bort, såsom att använda andra ord eller att begära avprenumeration på andra sätt, är inte giltiga sätt att välja bort. Avgift för SMS och datatrafik kan tillkomma.
För frågor, vänligen skicka HELP till det telefonnummer du fick meddelandet från. Du kan även kontakta oss om du vill ha mer information. Om du vill välja bort SMS-annonser och textmeddelanden följer du anvisningarna ovan.

SMS-MARKNADSFÖRING GDPR

GDPR-efterlevnad:

Villkor för SMS-annonsering:
Följande villkor gäller för vår SMS-annonseringsplattform: När du väljer att få SMS-annonsering och textmeddelanden från oss accepterar du samtidigt dessa villkor. Genom att fylla i ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, prenumerera via vår prenumerationsblankett eller med ett nyckelord, samtycker du också till att vi skickar dig SMS-annonser och textmeddelanden (gällande din beställning samt påminnelser om oavslutade köp). Antalet SMS-annonser kommer inte att överstiga 30 per månad. Du är medveten om att samtycke inte är ett villkor för att handla hos oss.
Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas med vår SMS-plattform ”SMSBump Inc, ett EU-företag med kontor i Sofia, Bulgarien, EU. Dessa uppgifter kommer att användas för att skicka dig riktad marknadsföring och meddelanden. När ett textmeddelande skickas kommer ditt telefonnummer att delas med teleoperatören för att de ska kunna leverera meddelandet.
Om du vill avprenumerera från SMS-annonsering och textmeddelanden kan du svara STOP på ett textmeddelande som du fått från oss eller använda länken för avprenumeration som du hittar i våra meddelanden. Du är införstådd med att alternativa sätt att välja bort, såsom att använda andra ord eller att begära avprenumeration på andra sätt, är inte giltiga sätt att välja bort. Avgift för SMS och datatrafik kan tillkomma.
För frågor, vänligen skicka HELP till det telefonnummer du fick meddelandet från. Du kan även kontakta oss om du vill ha mer information. Om du vill välja bort SMS-annonser och textmeddelanden följer du anvisningarna ovan.

FÖRETAGSINFORMATION

Hims the label AB

Nydalavägen 17 BV

152 51 Södertälje

Sverige

Företagsregistreringsnummer: 559347-1179

Momsregistreringsnummer: SE559347117901

RETURNS

Det viktigaste för oss är att du är nöjd med ditt köp på Hims the label. Vi följer Distansköplagen (konsumentköplagen för handel på internet) och du har 14 dagar på dig att returnera en produkt från det att du har mottagit ditt paket. Detta gäller inte på reaprodukter. Varan du returnerar ska inkludera eventuell förpackning och vara helt oanvänd med alla lappar/labels kvar. Vi återbetalar inte produkter som kommit till oss som retur/byte och skadats p.g.a. att de packats eller hanterats oansvarigt. Tänk på att inte tejpa eller sätta returlappen direkt på skokartongen (det bästa är om du använder emballaget som produkten levererades i). Tänk också på att varan du returnerar måste vara hel och ren i nyskick. Är så inte fallet godkänner vi inte din retur och varan skickas tillbaka till dig. Vi kontrollerar alla returer som inkommer till oss noga och handläggningstiden kan därför variera något men är vanligtvis omkring 1-14 dagar från det att vi mottagit din retur.

HOW TO MAKE A RETURN/EXCHANGE:

  1. Email info@himsthelabel.se and tell them you want to return or exchange your package. When changing, you must also write which size you want to change to. After that, you will receive an email from Postnord with information on how to carry out the return. You will receive a QR code that you show to this local Postnord representative. When packing the item, never tape directly to the item's packaging
  2. Hand in your return at your local PostNord agent. You don't have to pay anything, but keep the receipt from PostNord as a reference that you handed in your package.

When we receive your return, we will refund you for your order. We always charge a return shipping fee of SEK 59, which is deducted from your refund.

WHAT HAPPENS TO MY KLARNA PAYMENT/INVOICE IN THE EVENT OF A RETURN?

If you have chosen Klarna invoice as the payment method, it is important that you pay the invoice on time for a return, in order not to receive any reminder fees. You can do this easily via Mitt Klarna. When we have handled your return, the money is refunded to your bank account via Klarna automatically. If you have paid by card through Klarna, the money will also be refunded here via Klarna.

WHAT HAPPENS TO MY KLARNA INVOICE/PAYMENT IF I RETURN ONLY PART OF MY ORDER?

If you want to return part of your order, we will update your invoice/payment via Klarna. This happens when we handle your return, and if there is anything left to pay, you can see this on your updated invoice on My Klarna. If you have paid by card through Klarna, the money will also be refunded here via Klarna.

COMPLAINTS

We check all products before we send them to you. If, against the odds, there is something wrong with the product, you can of course exchange the product free of charge. Send an email to info@himsthelabel.se where you describe the error, and write "Complaint + your order number" in the subject line of the email if your item was purchased online. If you have the opportunity to email a photo of the error, this speeds up the process. We must always approve that a case can be opened before you send the item back to us. If we approve, send your item to Hims the label AB, Nydalavägen 17, 15251 Södertälje. Mark the package with "Complaint". Note that we always reserve at least 14 days for a complaint process, but that this is a waiting time that often varies. We would like to clarify that a complaint is only accepted if the fault originates from a manufacturing fault, not if the fault is caused by wear and tear or if the product shows signs of careless use.

FORCE MAJEURE

Events such as natural disasters, industrial action in the labor market, government decisions, war, non-delivery from subcontractors, cost-increasing circumstances and similar events beyond our control, which could not be foreseen, shall be attributed to force majeure. This means that Hims the label has the right to cancel concluded agreement

OTHER QUESTIONS

If you have questions that you did not manage to get answered here, do not hesitate to email us at info@himsthelabel.se

en_US